Over ons

JRK_4113

Wij zijn Mara Lammertzen (r) en Helga van der Hart (l), beiden ZZP-er. De kracht en (on)macht van de verschillen tussen mensen die we tegenkomen in onze beider werkvelden – Helga met name in het bedrijfsleven, Mara met ervaring in het onderwijs – vormen geweldige gespreksstof. Maar ook thuis bij onze partners en kinderen valt er genoeg te bespreken over verschillende behoeften in communicatie, leren, ontwikkelen en motiveren. Hoe dichter bij huis, hoe complexer… toch?

Na het zoveelste inspirerende gesprek over de talloze dagelijkse situaties waarin verschillen voor opschudding zorgen, zijn we gestart met dit blog. Hier nemen we allerlei verschilvraagstukken eens grondig onder de loep. Misschien ben je wel net als wij nieuwsgierig wanneer mensen anders in elkaar lijken te zitten dan jijzelf. Wil je net als wij weten wat hen drijft, hoe hun interne bedrading werkt, waar hun gedrag vandaan komt en wat dat betekent voor je eigen ontwikkeling. Dan zit je hier goed.

Het waardevrije, op kwaliteiten gebaseerde Human Dynamics®-gedachtengoed vormt het uitgangspunt van onze benadering van verschillen. We zijn er hartstikke enthousiast over en werken er – in allerlei contactsituaties – graag mee. Verschillen zijn niet alleen mooi, interessant en soms frustrerend, maar broodnodig voor een sterk en efficiënt team, gezonde relaties, goed onderwijs en balans in je leven. Om er maar eens een paar te noemen. Lees je mee?

 linkedin  Helga van der Hart | Mara Lammertzen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.